Hakkında

Firma MERT-SAN Impex Maşini Agricole S.R.L, este o firma care a fost înființată în anul 1998 la Brașov, România și care si-a început activitatea în domeniul de vânzări de piese de schimb pentru mașini și utilaje agricole; în momentul de față deține o suprafață de 6500 m2 constând în loc de desfășurare a activității și depozit, continuând activitatea de vânzare și distribuție a tuturor tipurilor de maşini, utilaje agricole şi piese de schimb atât în Romania, cât şi în Balkani transportul acestora desfășurându-se cu autovehicule care aparțin companiei.

Ca urmare a târgurilor şi expozițiilor la care am participat şi a întâlnirilor pe care le-am avut cu fermierii noştri, ne-am dat seama că piața este monopolizată de produse care nu sunt de foarte înaltă calitate şi ale căror prețuri variază mai tot timpul. Dar ştiam că încrederea de neegalat adusă de calitate este cel mai mare prieten al nostru, piața avea nevoie de maşini şi utilaje care au fost testate şi au făcut un nume prin calitatea lor.

De-a lungul timpului, realizand că calitatea este mai importantă decât prețul fermierul nostru a preferat maşinile şi utilajele alese special, pe care noi le-am importat din Turcia.

Astăzi, compania MERT-SAN Impex Maşini Agricole prin intermediul celor 50 de dealeri aflați în România oferă în mod continuu calitatea şi garanția pe care fermierii o caută.

Ca viziune, MERT-SAN a adoptat principiul filozofului Mevlada de ‘’A te înfățișa aşa cum eşti sau a fi aşa cum te înfățișezi’’ pentru a reflecta şi menține tradițiile şi obiceiurile turceşti in aceasta parte geografica a lumii.

MERT-SAN dincolo de standardele Europene, urmează o misiune care nu neglijează calitatea şi asigurarea pe baza încrederii în sine şi a onestității pe care a stabilit-o.

Reprezentăm țara noastră cu cei peste 40 de producători din toată Turcia şi suntem singurul distribuitor din România al celor mai bune companii în sectoarele lor de activitate desfășurate în Turcia.

Datorită nivelului de încredere pe care l-am creat împreuna cu producătorii noştri, livrările noastre de maşini, utilaje agricole şi piese de schimb continuă astăzi, rapid sigur şi garantat.

Sediul central al companiei noastre este în Brașov- Codlea, iar parcul nostru de maşini şi utilaje este situat în Covasna – Chichiş. În timp ce vânzările noastre se fac prin intermediul dealerilor noştri din fiecare provincie în acelaşi timp acestea sunt efectuate şi din parcul de maşini şi utilaje şi de la sediul nostru central.

İletişim
Str. Lunga Nr.12, Codlea, Brasov 505100 +40 722410465 https://www.mert-san.ro/
Harita