Asociatia Exportatorilor din Turcia (TIM), cu sustinerea oficiala a Ministerului de Comert al Turciei, organizeaza o misiune economica in Romania. Scopul misiunii este de a forma parteneriate de durata cu companiile din Romania si de a dezvolta relatiile economice dintre cele doua tari. Companiile din Romania pot stabili intalniri cu 34 mari producatori din urmatoarele sectoare industriale din Turcia: industria auto si de piese auto, industria chimica, industria de constructii si materiale de constructii, industria energetica, industria alimentara si a bauturilor, industria de utilaje, industria textila si de confectii, alte industrii.

Din randul mediului de afaceri romanesc peste 200 de companii si-au confirmat deja prezenta. Sunt asteptati sa participe: importatori, retaileri, companii de vanzare angro, companii de constructii, contractori, consultanti in inginerie, traderi si dealeri. De asemenea, pot participa si reprezentanti ai autoritatilor interesate.

Evenimentul va avea loc marti, 20 septembrie 2022, in intervalul 10:00-18:00, sub forma intalnirilor B2B si va fi gazduit de hotel Radisson Blu din Bucuresti (Calea Victoriei 63-81). Companiile din Romania beneficiaza de acces gratuit la intalniri.

Pentru a confirma inscrierea la eveniment, accesati link-ul: https://www.b2b-romania.org/

Advert

Advert